Adressenbestand en verzending

Voor het versturen van een direct mailing is een adressenbestand nodig. Het kan zijn dat je deze gegevens al hebt uit een eigen database. In dit geval kunnen we de bestanden gebruiken en klaar maken voor de verzending.
Wanneer je zelf geen adressenbestand hebt kan OmegaDM deze voor jou verzorgen. Hierbij kunnen we op vele punten segmenteren. Naast naam, adres, leeftijd en geslacht kunnen de klantprofielen ook op interesses, huishoudens, etc. gesegmenteerd worden.

Database marketing

Met een adressenbestand of database kan database marketing toegepast worden. Simpel gezegd is dit het toespitsen van een boodschap op de kenmerken van een specifieke persoon in het adressenbestand. Lees meer over database marketing bij OmegaDM.

Database beheer

Om een goede campagne te kunnen opzetten is het van groot belang dat jouw database goed bijgewerkt of volledig is. OmegaDM ondersteunt graag bij het opzetten, beheren of onderhouden van de database. Lees meer over database beheer.

Verzending direct mailing

Wij verzorgen ook de verzending van een direct mailing campagne. Vaak bevat een direct mailing objecten die zwaarder zijn dan gewone briefpost. OmegaDM heeft diverse mogelijkheden om tegen lage kosten een mailing te verzenden aan een grote groep.

Verpakkingen direct mailing

Bij een direct mailing worden verschillende verpakkingen gebruikt. Vaak wordt een kartonnen doosje gebruikt, maar het kan natuurlijk zijn dat je iets waardevols verstuurt en een stevige verpakking nodig hebt. Of juist een bijzondere verpakkingsvorm, passend bij het bedrijf.
Voor advies over materiaal en formaat van direct marketing uitingen kan OmegaDM uitstekend voorzien.

Retourenverwerking

Het verwerken van retouren kan, vooral bij een grote direct mailing, een hoop tijd kosten. Wij kunnen dit van je over nemen. Bij het verwerken van retouren geven wij in de database de reden van retour in zodat je ook kan zien waarom de mailing retour is gezonden.

Responsopvang

Bij Direct mailings met een antwoordkaart of andere reactiemogelijkheid kunnen wij ook de responsopvang verzorgen. De gegevens verwerken wij direct in jouw database zodat deze altijd volledig bijgewerkt is en ‘waste’ ontdubbeld wordt uit het adressenbestand.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!