Direct mailings

Direct mailings zijn een zeer effectieve vorm van direct marketing acties. Een direct mailing is een offline marketing uiting die via geadresseerde post bezorgt wordt bij een zorgvuldig gekozen doelgroep. Direct mailings zijn de specialiteit van OmegaDM. Wij voorzien dan ook graag in advies over Direct mailings.

Toepassingen direct mail

Een direct mailing wordt vaak verstuurd bij de introductie van een nieuwe dienst of product. Of om een boodschap naar een bestaande klantenkring te communiceren. Direct mail is ook zeer geschikt voor actiematige doeleinden. Een promotieactie of om de naamsbekendheid van een bedrijf, product of dienst te vergroten. Het voordeel van een direct mail actie is dat je direct een database opbouwt met persoonlijke gegevens van jouw doelgroep. Dit is heel waardevol voor eventuele opvolging of om inzicht te krijgen in de doelgroep.

Gepersonaliseerde direct mailings

Een direct mailing is uitstekend geschikt voor gerichte en persoonlijke marketingacties. Er zijn verschillende manieren om direct mailings bij het drukken te voorzien van naam, adres of actiecodes. Een direct mailing kan verstuurd worden naar een eigen adressenbestand, of wij kunnen de contactgegevens verzorgen. Hierbij kunnen we segmenteren op NAW-gegevens, interesses, geslacht of leeftijd.

Direct mail opvolgen

Na de verzending van een direct mailing is het aan te raden hier opvolging aan te geven om bij de doelgroep in het zicht te blijven. Hier zijn verschillende manieren voor. OmegaDM is naast direct mailings helemaal thuis op het gebied van cross mediale concepten.
Een direct mail zou opgevolgd kunnen worden met een gerichte e-mail campagne.

Full service oplossing voor direct mailings

Wij kunnen het volledige proces rondom de verzending van een direct mailing overnemen. Van het bedenken van het concept, het ontwerpen of opmaken van een direct mail actie, tot het laten drukken en afwerken van een direct mailing.

Retourenverwerking en responsopvang

Stuur je een direct mailing met antwoordkaart of reactiemogelijkheid kost dit vaak een hoop tijd en moeite om dit te verwerken. Komen er vanuit de direct mailing retourzendingen, dan kunnen wij die direct in het adressenbestand wijzigen of verwijderen zodat je na de mailing een opgeschoond bestand retour ontvangt. Wij kunnen dit volledig voor verzorgen en vervolgens ook weer verwerken in de database.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!