Inprinten

Bij het aanbrengen van adressen op etiketten, enveloppen of brieven kiezen wij voor inprinten. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij direct mail acties of actiecodes en vouchers. Maar het is ook mogelijk om brochures, flyers en folders te voorzien van adresgegevens of andere vormen van personalisatie. Op deze pagina vindt je alle mogelijkheden van inprinten waarbij OmegaDM van dienst kan zijn.

Inprinten is van toepassing wanneer je de volgende wensen hebt voor het drukwerk:

 • Variabele data
 • Klein aantal
 • Snelle levering

Toepassingen inprinten

 • Gepersonaliseerd drukwerk
  Bij een Direct Mailing die gepersonaliseerd wordt op naam en/of adres is inprinten zeer geschikt. De gegevens uit jouw adresbestand worden direct op het drukwerk geprint.
 • Enveloppen inprinten
  Heb je een mailing of brief waarbij alleen de enveloppen voorzien dienen te worden van variabele adresgegevens kunnen wij dit ook verzorgen. Het inprinten van enveloppen is snel en efficiënt. Daarbij creëer je een professionele uitstraling. Je kunt er bij een actie ook voor kiezen om een extra attentie of aanbieding aan te brengen op de envelop.
 • Acties of vouchers
  Wanneer je een Direct Mailing verstuurt met actiecodes is inprinten de meest eenvoudige, snelle en goedkope oplossing. Je kunt er voor kiezen om een generieke actiecode te plaatsen of zelfs op elk exemplaar een andere actiecode te laten printen.

Mogelijkheden inprinten

Er zijn diverse mogelijkheden bij het inprinten van het drukwerk. OmegaDM is gespecialiseerd in alle soorten drukwerk en kan goed adviseren op het gebied van inprinten. Hieronder vindt je de diverse mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Zwart:
Met een mailing die op de juiste plaatsen is gepersonaliseerd behaal je meer respons en een beter resultaat. Wij kunnen helpen om eruit te halen wat er in zit: maximale respons tegen aanvaardbare kosten.

Zwart met steunkleur:
Soms is het effectiever om te kiezen voor zwart met een steunkleur. Een goed voorbeeld is een brief voorzien van een blauwe handtekening. Dit geeft een hogere attentiewaarde en dus een hogere respons.

Full colour:
Communiceren met relaties houdt vandaag de dag meer in dan alleen het vermelden van een naam. De techniek staat tegenwoordig voor niets wat dat betreft. Afwisselende beelden in full colour kunnen per mailing verschillen.

Inkjet:
De mogelijkheden voor inkjet worden steeds uitgebreider, je kunt kaarten of enveloppen personaliseren en/of coderen, tijdschriften of reclamefolders volledig in full colour en gepersonaliseerd printen, met de nieuwste technologie van inkjet vanaf de rol kan je gerichter versturen, hierdoor minder “waste”. Wij bieden ook de mogelijkheid om met inkjet het drukwerk aan twee zijdes van een code te voorzien. We plaatsen de inkjet koppen dan onder en boven waardoor de mailing of actie altijd synchroon is.

Neem contact op met OmegaDM voor de mogelijkheden.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!