Drukwerk

OmegaDM is gespecialiseerd in de verzorging van drukwerk voor uitgebreide toepassingen. Wij bieden een totaaloplossing voor een drukwerk opdracht. Van flyers en brochures, een Direct Mailing tot een complete huisstijl.

Drukwerk van ontwerp tot uitvoering

OmegaDM is thuis in alle aspecten van drukwerk. Wij kunnen het ontwerp of de opmaak van het drukwerk uit handen nemen. Daarnaast begeleiden wij het drukproces en zorgen wij ervoor dat de drukopdracht gedrukt wordt bij een gecertificeerde drukkerij.

Drukwerktechnieken

Het komt regelmatig voor dat men zich afvraagt wat het verschil tussen offset drukwerk en digitaal drukwerk is en wanneer je welke keuze maakt. De keuze hangt af van het type project en de oplage van het drukwerk. OmegaDM kan ook advies verzorgen over de keuze van de druktechniek die het best bij het project past. Hiernaast vind je de druktechnieken waar OmegaDM veel mee werkt.

Drukwerk afwerking

Er zijn diverse manieren om drukwerk mooi af te werken. Enkele voorbeelden zijn sealen, banderen of couverteren. Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden voor de afwerking van het drukwerk op de pagina afwerking drukwerk.
Naast het afwerken van het drukwerk kan een flyer, folder of andere drukwerk vorm ook op een speciale manier gevouwen worden om de attentiewaarde te verhogen. Bekijk de mogelijkheden onder drukwerk vouwen.

Offset drukken

Offset drukken is een van de meest gebruikte druktechnieken en wordt vaak gebruikt bij drukwerk in grote oplages. Deze vorm van drukwerk wordt ook gebruikt voor kranten en tijdschriften.

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is goedkoper bij kleinere oplages. Een ander voordeel van digitaal drukken is de mogelijkheid tot het personaliseren van het drukwerk.

Inprinten

Naast digitaal of offset drukken kun je er ook voor kiezen om grote oplages te laten (in)printen. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij actiecodes of vouchers.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!