Digitaal drukken

Digitaal drukken heeft een sterke positie ingenomen binnen de grafische wereld. De hoge kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering zijn enkele voordelen van digitaal drukwerk. Op deze pagina is meer informatie te vinden over de voordelen en uitgebreide mogelijkheden van digitaal drukken.

Digitaal drukwerk

Bij digitaal drukken wordt het digitale bestand direct omgezet in het gewenste drukwerk. Er komen geen drukplaten aan te pas. Hierdoor is het voorbereiden van digitaal drukwerk zo gebeurd. Deze vorm van drukken is zeer geschikt voor kleinere oplages en maakt personalisatie mogelijk.

Digitaal drukwerk heeft lage opstartkosten

Digitaal drukken heeft lage opstartkosten. Hierdoor zijn kleinere oplages zeer aantrekkelijk om digitaal te produceren. Gaat het om een grote oplage, dan kan het interessant zijn om voor offset drukken te kiezen.
OmegaDM adviseert graag over de beste en meest voordelige keuze voor het drukwerk vraagstuk.

Mogelijkheden digitaal drukken

Gepersonaliseerde marketing acties leveren vaak een hogere respons op. Digitaal drukken is uitermate geschikt voor personalisatie van het drukwerk of Direct Marketingactie of mailing. Denk hierbij ook aan foto’s of beelden.

Snelle afwerking en levering door digitaal drukken

Het voordeel bij digitaal drukwerk is dat er gelijk gestart kan worden met de afwerking. In tegenstelling tot offset drukwerk, is digitaal drukwerk extreem snel leverbaar.
Voor (spoed) drukwerk opdrachten, neem contact op via het contactformulier. Wij bellen zo snel mogelijk terug.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!