Offset drukken

Conventioneel offset drukken is de meest gebruikte druktechniek. Deze traditionele drukwerktechniek wordt vaak toegepast bij brochures, flyers en posters. Offset drukken is ook zeer geschikt voor het drukken van tijdschriften, kranten of boeken. Bij grote oplages wordt vaak gekozen voor offset drukken, bij kleinere oplages of drukwerk per stuk is het financieel aantrekkelijker om voor digitaal drukken te kiezen. OmegaDM adviseert en ondersteunt graag bij de juiste keuze.

Mogelijkheden offset drukken

Offset drukken biedt de mogelijkheid om kleurvast te drukken in grote oplagen tegen een lage prijs. Je kunt hierbij kiezen voor fullcolor drukken (cyaan/magenta/geel/zwart) of in PMS kleuren. Deze laatste mogelijkheid is aan te raden bij het drukken van huisstijldrukwerk om te kunnen garanderen dat de kleur exact overeenkomt met de kleuren van de huisstijl.

Tarieven offset drukken

Offset drukken is uitermate geschikt voor grote oplages van het drukwerk. Door het instellen en het maken van proefdrukken voor offset drukwerk liggen de kosten voor offset drukken hoger dan bij digitaal drukwerk. Echter is offset drukken bij grote oplages voordeliger omdat de kosten per stuk lager liggen. Voor meer informatie met een vrijblijvende prijsopgave of persoonlijk advies voor offset drukwerk kun je contact opnemen via het contactformulier .

Offset drukwerk afwerken

OmegaDM is gespecialiseerd in drukwerk vraagstukken. Ook op het gebied van opmaak , papierkeuze en de afwerking van offset drukwerk kunnen wij adviseren en ondersteunen.

Professioneel advies van OmegaDM

Inmiddels hebben wij een sterke basis opgebouwd met offset drukkerijen waardoor wij een scherpe aanbieding kunnen doen voor elke vorm van offset drukwerk. Wanneer je wilt weten of offset drukwerk de beste keuze is voor een situatie, kun je vrijblijvend contact opnemen voor een persoonlijk advies.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!