Over OmegaDM
Direct marketing

OmegaDM is een ervaren full service Direct Marketing bureau centraal gevestigd in Utrecht. OmegaDM is opgericht in 2012 als business unit van een groot afwerkingsbedrijf en per 2013 als zelfstandige onderneming met een volledige specialisatie op Direct Marketing.

Direct marketing specialisatie

Onze gedreven medewerkers zijn volledig thuis in de wereld van Direct Marketing met een focus op papieren direct marketing en (speciaal) drukwerk. Wij zijn sterk in het meedenken en daarna uitvoeren van een direct marketing campagne. Van concept tot uitvoering, opmaken, laten drukken en verzenden , kun je jouw campagne uit handen geven en door ons laten begeleiden.

Crossmediale campagnes

Naast papieren drukwerk maken we regelmatig een vertaling naar crossmediale campagnes. Deze campagnes worden vaak gestart vanuit een direct mail en vervolgen zich in de vorm van een (actie) landingspagina of e-mailmarketing campagne. De mogelijkheden voor cross mediale campagnes zijn groot.

Voorbeeld:
Voorbeelden hiervan zijn kortingscoupons (offline) met landingspagina’s (online), vervolgens het verzamelen van data om een vervolgactie per e-mail marketing op los te laten.

Werkwijze OmegaDM

Graag maken wij deel uit van het creatieve proces voorafgaand aan jouw Direct Marketing actie. Wij kunnen jou ondersteunen in het vormen van een strategie en uiteindelijk de uitvoering. Jouw ideeën zetten wij om in creatieve en opvallende mailing en. De uiting moet bij de ontvanger in het geheugen blijven zitten, hiermee verhoog je de attentiewaarde van het product of de dienst en uiteindelijk leidt dit tot een hogere respons.

Contact met OmegaDM

Vanaf het idee maken wij jouw campagne tot een succes, korte lijnen en duidelijke communicatie, OmegaDM staat voor creativiteit, verantwoordelijkheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Direct Marketing anno nu!!
Voor meer informatie over de kosten van het opmaken of verzorgen van jouw direct marketing actie kun je vrijblijvend contact opnemen met OmegaDM via het contactformulier.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!