Drukwerk ontwerpen

Het ontwerpen en opmaken van drukwerk is een belangrijk proces voorafgaand aan het drukken van brochures, briefpapier, Direct mail of flyers. OmegaDM heeft een brede kennis van drukwerk en kan goed ondersteuning bieden bij het ontwerp of de opmaak van het drukwerk.

Ontwerp van het drukwerk

Het drukwerk is letterlijk het offline visitekaartje van een bedrijf. De juiste keuze in kleurgebruik, stijl en typografie zijn essentieel voor de uitstraling van het bedrijf. Maar ook de keuze van de papiersoort, papierdikte en druktechniek dragen hier grotendeels aan bij.
Ook goede begeleiding in keuzes bij de uitvoering van het drukwerk is van belang. Kies je voor een frisse witte papiersoort waar de kleuren vanaf spatten of liever een authentieke kleur en dikkere papiersoort? OmegaDM voorziet ook in advies over papiersoort en kleur en afwerking van het drukwerk.

Wij ontwerpen onder andere:

  • Huisstijlen en huisstijl drukwerk
  • Folders
  • Brochures
  • Verpakkingen
  • Etiketten / adresstickers

Logo ontwerpen

Het doel van een logo is vaak herkenning en binding met een bedrijf. Een logo is meer dan alleen een afbeelding, het weerspiegelt het label van een organisatie of bedrijf. Het logo is onderdeel van een groter geheel, de huisstijl.

Huisstijl ontwerpen

Bij het ontwerpen van een huisstijl vertalen we de identiteit van jouw bedrijf naar een online en offline kenmerk. Vaak maak je met het logo en visitekaartje een eerste indruk. Om de aandacht daarna vast te houden dien je het herkenningspunt door te voeren in de gehele huisstijl.
Een sterke huisstijl communiceert de kernwaarden van een bedrijf, zorgt voor herkenning en creƫert onderscheid ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl bestaat uit een aantal huisstijlelementen:

  • Woord- en beeldmerk
  • Kleur
  • Typografie

Overig drukwerk ontwerpen

Ook voor het ontwerpen van verpakkingen van producten of etiketten, in store promotiemateriaal of give aways ben je bij ons aan het goede adres.

Van ontwerp tot drukken en afwerken

Wij verzorgen het totale proces van het ontwerpen van het drukwerk, tot het verzorgen van het drukken bij een zorgvuldig geselecteerde drukkerij en de afwerking van het drukwerk. Vanwege onze ervaring en contacten in de branche kunnen we altijd een scherp aanbod doen om kwalitatieve producten te leveren en alles uit handen te nemen.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!