Drukwerk vouwen

Om het drukwerk een extra dimensie te geven kun je ervoor kiezen om jouw flyer, brochure of mailing te laten vouwen. OmegaDM helpt graag bij de keuze van een geschikte vouwtechniek voor het drukwerk. Wij hebben vele praktijkvoorbeelden waar je inspiratie uit kunt halen.

Mogelijkheden drukwerk vouwen

Er zijn vele mogelijkheden om drukwerk te vouwen. Naast de bekende vormen als het drieluik, parallel vouwen, wikkelvouw, kruisslagvouw, etc. Bieden wij diverse opvallende mogelijkheden aan.
Bijvoorbeeld een geïntegreerde antwoordkaart, meerdere vouwslagen of vouwen in een bepaalde vorm. Elke opdracht bekijken wij los en adviseren in een passende vorm of vouwtechniek.
Hieronder vindt je enkele veelgebruikte opties die wij aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook ondersteunen bij overige vormen van drukwerk vouwen en afwerking . Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de idee├źn voor te leggen.

Speciale vouwen drukwerk

Klik op de benamingen van de vouwtechnieken voor meer informatie over de toepassingen en voorbeelden van deze vouwen.

Speciale kaarten drukken

  • Doordraaikaart
  • Schuifkaart
  • Kraskaarten
  • Pop up kaart

Om het drukwerk goed te kunnen vouwen dient het vooraf op de juiste manier bewerkt te worden. Kijk op de pagina drukwerk afwerken voor meer informatie over het afwerken van drukwerk of neem direct contact op met OmegaDM.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!