Opmaken van drukwerk

Drukwerk opmaken

Het opmaken van drukwerk is een vak apart. Hoe zorg je ervoor dat het drukwerk visueel aantrekkelijk is? Denk hierbij aan de positie van het logo op een pagina, de witruimte, regelhoogte van teksten en lettertype.

Drukwerk specificaties

Bij het aanleveren van het drukwerk bij de drukkerij dient er rekening gehouden te worden met resoluties, formaten, kleurinstellingen, snijranden. Het drukwerk moet volgens bepaalde specificaties worden aangeleverd bij de drukkerij zodat deze gelijk drukklaar is. De belangrijkste specificaties vindt je hier onder:

  • Kleurstellingen
  • Afmetingen
  • Resolutie
  • Bestandsformaat

Het drukwerk laten opmaken

Door onze ervaring met het opmaken van drukwerk voor verschillende klanten en branches kunnen wij een specialistisch advies geven over het opmaken van het drukwerk. Je kunt de opmaak of zelfs het ontwerp van het drukwerk ook aan ons overdragen. Wij kunnen de normen en waarden van een bedrijf vormgeven in een passende en grafisch aantrekkelijke huisstijl die je kunt gebruiken voor alle online en offline marketing uitingen.

Full service oplossing

Buiten het ontwerpen of opmaken van drukwerk verzorgen wij ook het hele proces rond een direct marketing actie. Wanneer wenselijk kan OmegaDM het drukproces volledig begeleiden en de verzending van een direct mail actie overnemen. Daarnaast vervolgens ook de respons- of retourenverwerking verzorgen en het adressenbestand direct updaten.
Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden tegen een hoge kwaliteit. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier .

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!