Drukwerk nabewerken

Naast het adviseren en uithanden nemen van het ontwerp , de opmaak en realisatie van het drukwerk, kunnen wij ondersteunen bij het nabewerken of afwerken van het drukwerk. Het goed afwerken van het drukwerk zorgt ervoor dat het drukwerk goed tot zijn recht komt. Bij OmegaDM zijn wij bekend met alle soorten en mogelijkheden van het afwerken van drukwerk en kunnen we adviseren over de afwerking die het best bij het drukwerk past. Hieronder staan mogelijkheden die vaak voorkomen bij de afwerking van drukwerk.

Sealen

Vandaag de dag is folie een materiaalsoort waar je veel kanten mee op kunt. Wij kunnen vervolgens ook gelijk op de folie inkjetten. Het product blijft droog en de folie zorgt ervoor dat jouw mailing onbeschadigd op de deurmat van de ontvanger komt. Wil je nog meer opvallen laat dan jouw folie in full colour bedrukken. Neem contact op met OmegaDM voor de mogelijkheden met sealen en bedrukken van het folie.

Banderen

Bij banderen voorzien wij het drukwerk van een papieren wikkel. Op deze wikkel printen wij dan de NAW gegevens van de mailing. Deze vorm van afwerking wordt vaak toegepast bij brochure, folders of boekjes.

Couverteren

Couverteren is een brief machinaal insteken in een envelop. Hierin bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Bijvoorbeeld het insteken van meerdere items, tot 12 items in een envelop kunnen wij dit met gevoel voor precisie voor je verzorgen. Of synchroon verwerking doormiddel van geavanceerde camerasystemen. Wij maken het mogelijk.
Uiteraard kunnen wij ook van dienst zijn bij overige vragen of wensen met betrekking tot afwerking of nabewerking van de drukwerkopdrachten. Bijvoorbeeld het vouwen van drukwerk, flyers of folders. Hierin kennen wij ook uitgebreide mogelijkheden.

Speciale afwerking drukwerk

Er zijn verschillende creatieve manieren om de communicatie in het oog te laten springen, een passende afwerking is een voorbeeld hiervan. Veel voorkomende afwerkingstechnieken zijn meerdere vouwslagen, een geïntegreerde antwoordkaart, direct in-line personaliseren of vouwen in een bepaalde vorm. Bij de afwerking van drukwerk is meer mogelijk dan je kunt bedenken. Wij hebben vele jaren ervaring in het meedenken en ontwikkelen van unieke uitingen met daarbij een hogere attentie waarde = hogere respons!
Bekijk de pagina Drukwerk vouwen voor meer informatie.

Wat kan deze dienst uw project opleveren?

Neem contact op!